Arsenal taipui viime viikonloppuna Valioliigassa Watfordille. Ottelun jälkeiset kommentit puhuttavat edelleen.

Watford-hyökkääjä Troy Deeney sanoi pelin jälkeen näin:

– Kuulin [Arsène] Wengerin jo syyttäneen tappiosta rangaistuspotkua. Minä en ole oikea mies kertomaan siitä Wengerille, mutta heidän tappioonsa oli syy. Se ei ollut rangaistuspotku. Pitää vähän varoa, mitä sanon. Heiltä kuitenkin puuttui munaa.

Deeneyn väite ei jäänyt huomaamatta Arsenal-leirissä.

– Pelaajana kun asenne kyseenalaistetaan, se on kamalaa, Jack Wilshere sanoi lehdistölle.

– Kun katson tätä joukkuetta, ei meidän asennettamme voi kyseenalaistaa. Ihmiset yrittävät aina lannistaa meitä, niin he ovat aina tehneet.

– Mielestäni [Deeneyn] kommentit eivät olleet oikeutettuja. Kun tarkastelemme tuota ottelua, mietimme mitä teimme väärin. Mielestäni emme voi kyseenalaistaa asennettamme. Teimme tiettyjä asioita väärin, mutta emme halunneet voiton karata käsistämme.

”Niin kauan kuin jokainen ymmärtää…”

Watford-ottelun jälkeen Arsenalin kapteeni Per Mertesacker sanoi, että joukkue oli pelokas ja yritti liikaa vain suojella johtoaan (lue lisää tästä). Toisaalta Mertesacker sanoi myöhemmin, että hänen mielestään parjattujen Alexis Sánchezin ja Mesut Özilin asenteessa ei ole vikaa.

– Jokaisen on tehtävä työnsä 100-prosenttisesti, tai heitä ei peluuteta. Niin kauan kuin jokainen ymmärtää sen, minä en puutu asiaan. Jos olisin eri mieltä, nostaisin asian esiin, Mertesacker sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Minulla ei ole ongelmaa sen suhteen, että pelaajalla on menossa sopimuksensa viimeinen vuosi. Minullakin on. Ongelmaksi se muodostuu vasta siinä vaiheessa, jos pelaaja ei ole täysillä mukana siinä, mitä me teemme.

– Monet ihmiset keskittyvät sopimusten pituuteen. Ei sillä ole merkitystä. Minä ei ole huomannut muutosta sitoutumisessa.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!