Kolmen ottelun voitottomassa putkessa oleva Chelsea kohtaa lauantaina sarjaottelussa Valioliigan alkukauden suurimman yllättäjän Watfordin.

Lontoolaisseuran lähtökohdat Stamford Bridgellä pelattavaan otteluun ovat erittäin vaikeat. Pieni vaikutus on jo sillä, että Watford on saanut levätä koko viikon, mutta Chelsea urakoi keskiviikkona Mestarien liigassa Romaa vastaan. Lyhyttä lepoaikaa suurempi huolenaihe on kuitenkin loukkaantumiset.

Varsinkin keskikentän keskusta aiheuttaa joukkueen valmentaja Antonio Contelle päänvaivaa. Keskiviikkona sivussa oli N’Golo Kanté ja Danny Drinkwater, mutta nyt vaihtoehdot ovat vähentyneet entisestään, sillä Tiemoue Bakayokon ja David Luizin pelaaminen on epävarmaa.

Contelta kysyttiin perjantain lehdistötilaisuudessa, onko Cesc Fabregas tällä hetkellä ainoa pelikunnossa oleva keskikenttäpelaaja.

– Kyllä, se voi olla tilanne, Conte myönsi.

– Meillä on paljon epävarmoja. Toivon, että saamme jotkut pelaajat kuntoon seuraavan 24 tunnin aikana.

Joukkueet ovat ennen viikonlopun kohtaamista sarjassa perättäisillä sijoilla – Watford viidentenä 15 pisteellä ja Chelsea kuudentena kaksi pistettä perässä.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!