Tottenhamin ja Liverpoolin välisessä ottelussa nähtiin harvinaislaatuinen vaihto.

Liverpool oli alkuvaiheessa niin pahasti köysissä, että joukkueen päävalmentaja Jürgen Klopp päätti tehdä radikaalin ratkaisun. Hän otti 31. minuutilla kentältä pois toppari Dejan Lovrenin ja vaihtoi sisään Alex Oxlade-Chamberlainin. On melko harvinaista, että ensimmäisellä jaksolla nähdään vaihtoja, jos ei kyseessä ole loukkaantuminen tai ulosajo.

Lovren oli kertakaikkiaan niin huono, että Kloppin oli pakko reagoida.

– En todellakaan halua syyttää pelaajia, Klopp sanoi lehdistötilaisuudessa kun häneltä kysyttiin vaihdosta.

– Rehellisesti sanottuna Dejan ei ollut huonompi kuin Joël [Matip].

– Meidän oli tehtävä jotain, ja meidän oli yritettävä tehdä joukkueesta tasapainoisempi.

– Me tarvitsimme lisää suojausta half-spaceen [keskikaistan ja laitakaistan välinen alue]. Se ei onnistunut kovin hyvin, mutta se se idea oli vaihdon taustalla.

– Olisin voinut ottaa jonkun toisenkin pois, eikä se olisi kovin paljon muuttanut tilannetta. Me päästimme kaksi maalia sen jälkeen, kun Dejan tuli pois. Selvästikään sillä ei siis ollut suurta merkitystä.

– Luulenpa, että hänen fiiliksensä ei ole kovin hyvä juuri nyt. Se on ihan ok, kenenkään ei pitäisi iloita tällaisella hetkellä.

Liigacupista Liverpool putosi jo, joten joukkueen seuraava peli on vasta ensi viikonloppuna. Nyt on aikaa hioa puolustuspään kuvioita kuntoon.

– Meillä on normaali viikko, ei pelejä keskellä viikkoa. Tarvitsemme paljon aikaa harjoitteluun, sitä on nyt luvassa.

– Tässä on nyt avoin kilpailutilanne [joukkueen sisällä]. Kuka näyttää minulle haluavansa pelata. En pidä tällaisista tilanteista.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!