[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

West Ham-Liverpool
Lauantaina 4.11 klo 19.30
Valioliiga

Lauantaisen valioliigakierroksen kruunaa West Hamin ja Liverpoolin välinen kamppailu. Pystyykö Liverpool haastamaan piristyneen kotijoukkueen?

West Ham on päässyt yli surkeasta alkukaudesta ja noussut pois putoajien paikalta. Valmista peli ei vieläkään ole, sillä edellisellä kierroksella joukkue joutui kuitenkin pettymään, kun Crystal Palace nousi 2-2-tasapeliin lisäajan seitsemännellä minuutilla.

Pistemenetyksestä huolimatta suurin puheenaihe oli Marko Arnautovicin penkitys, joka kesti koko ottelun. Mielialapelaajan taso on ollut laskussa sen jälkeen, kun itävaltalainen siirtyi West Hamiin Stoke Citystä. Muun muassa viime kaudella Arnautovic ohitti pallollisena vastustajan 1,9 kertaa pelissä, nyt lukema on 0,2! Maalivahti Joe Hart pelastaa West Hamille vielä tukun pisteitä, sen verran hyvässä iskussa brittivahti on.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Liverpoolin tiukka viikko jatkuu. Joukkue voitti keskiviikkona pelatussa Mestarien liigan ottelussa Mariborin 1-0 ja nyt vuorossa on vieraskamppailu. Daniel Sturridge saa todellisen näyttöpaikan punaisten riveissä, sillä joukkue kärsii useamman avainpelaajan loukkaantumisista.

Kenttätasapainon löytyminen on Liverpoolin suurin haaste tällä hetkellä, iloinen hyökkääminen avaa vastustajalle väistämättä mahdollisuuksia vastahyökkäyksiin. Joukkue on päästänyt aivan liikaa maaleja alkukaudella, jotta se voisi haaveilla neljän parhaan joukkoon pääsemisestä.

Poissaolot

Kotijoukkue West Ham kärsii massiivisista poissaoloista. Sivussa ovat ainakin Winston Reid, Aaron Cresswell, Sam Byram, Michail Antonio, James Collins sekä José Fonte. Liverpooliakin riivaa kokoonpanohuolet, sillä poissa ovat Sadio Mané, Philippe Coutinho, Dejan Lovren, Georginio Wijnaldum, Nathaniel Clyne ja Adam Lallana.

Arvio

West Hamin ja Liverpoolin välisestä ottelusta on odotettavissa vauhdikasta, hyvätempoista ja runsasmaalista kohtaamista. Liverpoolilla ei olisi varaa menettää pisteitä itseään heikompia joukkueita vastaan, muuten Valioliigan kärkinelikko alkaa karata liian kauaksi.

West Hamin tilanne on sekava, poissaolot ja kenttätasapaino ovat hukassa, ja joukkue sortuu typeriin virheisiin. Liverpool on vieraissakin suosikki voittamaan ottelun. Jürgen Kloppin miehistö aloittanee kamppailun jälleen totutun raivokkaasti ja hakee avausosumaa nälkäisesti.

West Ham-Liverpool 2 (1.66)