Arsenal-hyökkääjä Olivier Giroud puolustaa maajoukkuetoveriansa Patrice Evraa. Entinen Manchester Unitedin puolustaja sai kesäkuun 2018 loppuun kestävän kilpailukiellon kaikkiin Uefan hallinnoimiin kilpailuihin potkaistuaan kannattajaa päähän seuransa Marseillen Eurooppa-liigan ottelussa Vitoriaa vastaan.

Marseille purki ranskalaisen sopimuksen tapauksen jälkeen.

Giroud toivoo 34-vuotiaan Evran pystyvän vielä jatkamaan uraansa.

– Toivon, että hän vielä nousee takaisin. Olen kirjoittanut hänelle viestin, jolla annan tukeni. Olemme kokeneet viisi vuotta yhdessä maajoukkueessa ja hän on aina ollut johtaja. On vaikea puhua siitä, mitä hän teki. Se oli vaistonvaraista. En ymmärrä, miten kannattajat voivat päästä niin lähelle kenttää, Giroud kommentoi lehdistölle Ranskan perjantain maaottelun jälkeen.

Evra pelasi kahdeksan vuotta Valioliigaa Unitedin riveissä. Laitapuolustaja siirtyi Marseilleen tämän vuoden tammikuussa.

Lähde: Goal


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa! Meidät löydät myös Snapchatista nimellä valioliiga.