Moni Manchester Unitedin kannattaja ihmetteli armenialaistaituri Henrikh Mkhitarjanin poissaoloa viime viikonlopun Newcastle-ottelusta.

Manageri José Mourinholta kysyttiin tiistain pressitilaisuudessa, miksi Mkhitarjan pudotettiin 18 pelaajan kokoonpanosta lauantaina.

– Luulen olevani hieman turhautunut siihen, että aina tulee kysymyksiä pelaajista, jotka eivät pelaa tai eivät ole parhaassa vireessään, Mourinho vastasi Daily Mirrorin mukaan.

– Ei ole kysymyksiä (Anthony) Martialista tai Chris Smallingista, mutta aina on kysymyksiä pelaajista, jotka eivät pelaa. Keskikentällä oli jakso, jolloin ei ollut (Paul) Pogbaa, (Michael) Carrickia eikä (Marouane) Fellainia. Kun ei ole vaihtoehtoja, on peluutettava samoja pelaajia, hän jatkoi.

– Tällä hetkellä meillä on Pogba, Fellaini, (Nemanja) Matić ja (Scott) McTominay. Voin kuvitella, että ensi viikolla kysytte, miksi tämä pelaaja ei pelaa. Mkhitarjan ei pelannut Newcastlea vastaan, koska meillä oli paljon vaihtoehtoja siihen otteluun. Viikkojen ajan kysymys oli se, miksi Martial ja (Marcus) Rashford eivät voi pelata yhdessä. Sitten kun peluutan heitä yhdessä, kysytään Mkhitarjanista.

Brittimedian mukaan Mkhitarjan näytti ”yksinäiseltä” Unitedin harjoituksissa ennen lentoa Baseliin. Joukkueella on mahdollisuus varmistaa lohkovoitto Mestarien liigassa keskiviikkoiltana.