Huippukautta pelaava Manchester Cityn Kevin De Bruyne tunnetaan loistavana erikoistilanneosaajana, mutta entisen huippupelaajan Jamie Carragherin mielestä Valioliigasta löytyy belgialaistakin parempi keskittäjä – Tottenhamin laitapuolustaja Kieran Trippier.

De Bruyne, 26, on tehnyt tällä kaudella kolme maalia ja antanut kuusi maaliin johtanutta syöttöä 12 ottelussa.

– City yllätti Leicesterin tiiviin ja alhaalla maanneen puolustuksen pelattuaan uskomatonta jalkapalloa ensimmäiseen maaliinsa johtaneessa tilanteessa lauantaina. Se oli yksinkertaisesti nerokasta, Carragher kommentoi Sky Sportsin lähetyksessä.

– Mutta sen tyyppisiä maaleja ei tehdä joka viikko. Tarvitaan pelaaja, joka osaa potkaista palloa. Sellaisia pelaajia on harvassa, mutta De Bruyne pystyy tekemään sen Citylle. Häntä on niin vaikea pysäyttää myös syöttämästä, koska hän liikkuu eri paikkoihin nykyisessä roolissaan, hän jatkoi.

De Bruyne pelaa Cityn keskikenttäkolmikossa oikeanpuolimmaisena. Mikäli mies liikkuu joitakin metrejä laitaa kohti, hän löytää jo itsensä keskityspaikasta.

– Valioliigasta ei löydy parempaa pallon keskittäjää, ehkä lukuun ottamatta Tottenhamin Kieran Trippieriä, tiivisti Carragher.

Tässä vaiheessa kautta De Bruyneä ja Liverpoolin Mohamed Salahia pidetään suosikkeina Valioliigan vuoden pelaajaksi.

Lähde: Mirror