Stoken managerin Mark Hughesin tilanne muuttui lauantaina entistä tukalammaksi, kun joukkue koki nolon tappion FA Cupin kolmannella kierroksella.

Kakkosliigassa eli neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Coventry kaatoi Stoken loppulukemin 2–1. Jack Grimmer laukoi voitto-osuman 68. minuutilla.

– Tämä on selvästi vaikeata aikaa meille. Kun teemme virheitä, niistä rangaistaan. Emme anna itsellemme oikeanlaista perustaa puolustuspäässä, ja kun niin käy, on aina haavoittuva, Hughes kommentoi BBC:lle.

– Selkeästi ainoa tapa hiljentää meteli seuran ympärillä on voittaa pelejä. Meidän pitää kääntää kurssi nopeasti. Olemme tarpeeksi hyviä tähän liigaan – olemme todistaneet sen minun aikakaudellani – mutta meidän on oltava parempia avainhetkillä, hän jatkoi.

– Olemme kaikki paineen alla. Voin ottaa paineen ja huomion itseeni. En ole naiivi, ja ymmärrän, että ihmiset puhuvat asemastani. Meillä on kuitenkin hyvät omistajat, jotka tekevät oikeita päätöksiä seuran kannalta. He ovat tehneet niitä aiemmin ja he tekevät niitä uudestaan.

Stoken kausi Valioliigassa on sujunut alle odotusten. Koossa on vain 20 pistettä, ja joukkue on niukasti putoamisviivan alapuolella.