Chelsean keskikenttäpelaaja Cesc Fàbregas, 30, sivuuttaa täysin puheet, joiden mukaan lontoolaisseura olisi kriisissä.

Hallitseva mestarin Chelsean peli ei ole kulkenut samaan tapaan kuin viime kaudella. Joukkue on peräti 19 pistettä Manchester Cityä perässä Valioliigan sarjataulukossa.

Viime aikojen tulosten – erityisesti Watfordia ja Bournemouthia vastaan tulleiden tappioiden – jälkeen mediassa on väläytelty jopa potkuja manageri Antonio Contelle.

– Ehkä meillä on ollut pientä kompurointia tänä vuonna, mutta mielestämme olemme pelanneet OK. Ehkä emme ole pelanneet maksimitasollamme tai tasolla, jolla pelasimme viime vuonna, mutta kausi on silti ollut hyvä, Fàbregas korostaa Goalin haastattelussa.

[readmore from=Antonio-Conte]

– Olemme mukana FA Cupissa, olemme 16 parhaan joukossa Mestarien liigassa, olemme kolme pistettä perässä Valioliigassa toisena olevaa Manchester Unitedia. Pääsimme Carabao Cupin (Liigacup) välieriin, hän lisää.

– Jos sitä katsoo, ei voi sanoa sen olevan keskinkertainen tai huono kausi. Se on hyvä kausi. Mutta tietenkin sitä voi kutsua hyväksi tai huonoksi kaudeksi vasta toukokuussa, jolloin voitettavana on pokaaleita, ja näkee omat saavutuksensa.

Fàbregas myöntää, että City on karannut Valioliigassa liian kauas ja mestaruuden uusimiseen ei ole enää mahdollisuutta. Chelsea majailee sarjassa vasta neljäntenä.

– Emme voi valehdella itsellemme, mestaruus on mennyt. En tiedä, kuinka monta peliä on jäljellä, mutta heillä on kärjessä liikaa etumatkaa. Ei ole mitään mahdollisuutta, että he häviäisivät kuusi peliä ja muut joukkueet voittaisivat kaiken.

Chelsean tämän kauden kulminaatiopisteeksi saattaakin nousta Mestarien liigan tiistai-illan neljännesvälieräottelu Barcelonaa vastaan.