Liverpoolin maalilla saatetaan tänään nähdä 20-vuotias Caoimhin Kelleher, kun joukkue asettuu Anfieldilla Arsenalia vastaan Liigacupissa.

Kelleher teki edustujoukkuedebyyttinsä viime kuussa, kun joukkue kohtasi MK Donsin samaisessa kilpailussa. Lehdistötilaisuuden pitänyt apuvalmentaja Pepijn Lijnders kommentoi näkymiä.

– Tämä (Liigacup) on hänen kilpailunsa. Kuten sanoin jo ennen MK Dons -peliä, nämä ovat niitä hetkiä, joina alle 23-vuotiaiden joukkueen ja edustuksen välimaastossa olevilla nuorilla pelaajilla on paikkansa. Jatkuvuus on hyvin tärkeää.

Kokeneemmasta kaartista Mohamed Salah saatetaan nähdä kentällä, vaikka loukkaantumisista kärsinyt hyökkääjä otettiinkin Tottenham-ottelussa kentältä ennen täyttä aikaa. Loukkaantuneet Joel Matip ja Xherdan Shaqiri ovat varmuudella sivussa.

Lijnders lupaa joukkueen kokoonpanon olevan ”nälkäinen ja tuore”. Mukaan odotetaan myös nuorisotähti Harvey Elliottia.

– Yksi joukkueemme vahvuuksista on mielestäni sen yhdistelmä nuoruutta ja kokemusta. Sillä saatetaan saada aikaan hämmästyttäviä prosesseja.

Arsenalin Liverpooliin matkanneessa ryhmässä eivät tiettävästi ole mukana Granit Xhaka, Pierre-Emerick Aubameyang, David Luiz ja Calum Chambers. Sen sijaan Mesut Özil saatetaan pitkästä aikaa nähdä kentällä.

Lähde: Liverpool