Tottenhamin entisen managerin Harry Redknappin mielestä joukkue on kaukana huipputasostaan, jolla se oli muutama vuosi sitten.

Vielä viime kaudella Tottenham ylsi sensaatiomaisesti Mestarien liigan loppuotteluun, mutta viime syksynä manageri Mauricio Pochettino sai kenkää, kun Spurs oli Valioliigassa 14. sijalla. Hänet korvasi José Mourinho, joka on johdattanut Tottenhamin taulukossa kuusi pykälää ylöspäin.

Vaikka Tottenham pelasi viime kaudella Euroopan isoimman seuraturnauksen pokaalista, näkee Redknapp, että Spurs oli parhaimmillaan 3-4 vuotta sitten. Hänen mukaansa niistä päivistä on tultu lujaa alas.

– Muutama vuosi sitten heillä oli oikeana pakkina Kyle Walker, joka oli ihan lennossa, ja vasemmalla Danny Rose. Heillä oli Christian Eriksen ja Mousa Dembélé, he vaikuttivat todella hyviltä. Silloin ajattelin, että he voivat taistella Valioliigan voitosta vuoden tai kahden päästä, kommentoi Redknapp Talksportille.

– Nykyään he eivät ole minusta lähelläkään sitä, jos totta puhutaan.

Walker, Eriksen ja Dembélé ovat jättäneet Lontoon taakseen. Redknappin mielestä Tottenhamilla on yhä kilpailukykyinen joukkue, mutta samalle tasolle se ei yllä.

– Heillä on yhä Harry Kane ja muita hyviä pelaajia, mutta he eivät ole lähelläkään samaa tasoa.

– Heillä on myös Dele Alli, mutta minusta he eivät ole lähelläkään sitä, millä tasolla he olivat. Heidän olisi pitänyt voittaa jotain 3-4 vuotta sitten Mauricio Pochettinon alaisuudessa.