Teemu Pukin edustama Norwich City putosi Englannin Liigacupista heti turnauksen ensimmäisellä kierroksella, kun Luton Town vei Kanarialintuja 3-1-lukemin lauantai-iltana. Suomalaishyökkääjä oli ottelusta sivussa maajoukkuevelvoitteiden takia.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
We exit the Carabao Cup.

Ottelun kaikki maalit syntyivät pelin viimeisen kymmenminuuttisen aikana. James Collins vei Lutonin 1-0-johtoon pilkulta 80 minuutin kohdalla, jonka jälkeen Norwichin 22-vuotias kesähankinta Kieran Dowell tasoitti lukemat vain hetkeä myöhemmin.

Seitsemän minuuttia ennen päätösvihellystä Collins iski uudelleen, ja viimeisteli hattutemppunsa juuri ennen täyttä aikaa sinetöidäkseen Norwichin putoamisen Liigacupista.

Kyseessä on ensimmäinen kerta Norwichin 118-vuotisessa seurahistoriassa, kun se on hävinnyt peräti kaksitoista kilpailullista ottelua putkeen. Tappioputkeen sisältyy jatkoaikatappio Manchester Unitedille FA Cupin puolivälierässä.

NCFC Numbers

@ncfcnumbers

NCFC Numbers

@ncfcnumbers
Update: This is the first time in their 118-year history that Norwich City have lost eleven (11) competitive games of football in a row.

Let’s hope this thread doesn’t get resurrected in September... 😬 #ncfc
Update: This is the first time in their 118-year history that Norwich City have lost twelve (12) competitive games of football in a row.

Sigh... #ncfc

Norwich on kuitenkin 14 ottelun tappiottomassa putkessa Englannin Mestaruussarjassa. Viime kauden päätteeksi Valioliigasta pudonnut joukkue aloittaa sarjakautensa Huddersfieldiä vastaan 12. syyskuuta.