Viime ajat ovat olleet Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Kloppille hankalia sekä töissä että yksityiselämässä. Valioliigassa joukkue ei ole saanut toivotunlaisia tuloksia, mutta jalkapalloa merkittävämpi asia tapahtui vastikään siviilissä, kun Kloppin äiti Elisabeth menehtyi.

Klopp sai tukea Liverpoolin kannattajilta, jotka maalasivat lakanaan ”Jürgen Klopp YNWA” eli ”you’ll never walk alone”, liverpoolilaisittain erittäin tuttua kappaletta mukaillen.

Englantilaislehdistössä on spekuloitu sillä, pitäisikö Kloppin saada pitää hetki taukoa jalkapallosta, sillä viime ajat ovat olleet saksalaisluotsille varmasti rankkoja. Klopp kommentoi asioita lehdistötilaisuudessa maanantaina.

− Kuulin molemmista (huhuista ja lakanasta). Lakana on tietysti hieno, mutta ei se ole tarpeen. En tarvitse tällä hetkellä erityistä tukea, mutta se oli silti todella, todella mukava teko, Klopp sanoi.

− Mikäs se toinen asia tai sana olikaan? Että voisin lähteä? Sainko potkut tai voinko itse noin vain lähteä? Ei, ei, en tarvitse taukoa, Klopp jatkoi.

Liverpool on tällä hetkellä Valioliigassa neljäntenä. Äidin kuolema ei kuitenkaan Kloppin mukaan vaikuta työskentelyyn kevätkaudella, kun joukkue yrittää kivuta sarjassa kohti kärkeä.

− Olen työskennellyt valmentajana 20 vuotta ja osaan jakaa asiat osiin. En kanna taakkaa mukanani. Kun olen työpaikalla, keskityn töihin, Klopp kertoi.

Klopp totesi, ettei mielellään puhu henkilökohtaisista asioista julkisesti. Hän haluaa keskittyä käsittelemään asiat itse ja aikoo valmentaa joukkuettaan tavalliseen tapaan.

− Tietenkin tällaiset asiat vaikuttavat, mutta ei kenenkään tarvitse olla minusta huolissaan, Klopp vakuutti.

Lähde: Goal