Tammy Abrahamin pienentynyt rooli Thomas Tuchelin alaisuudessa on luonut uhkakuvia 23-vuotiaan keskushyökkääjän kauppaamisesta ensi kesän siirtoikkunassa.

Kun huhut Chelsean halukkuudesta tuoda Borussia Dortmundin norjalaissensaatio Erling Braut Håland isolla rahalla Stamford Bridgelle voimistuvat, nostavat puheet Abrahamin mahdollisesta lähdöstä samalla päätään.

The Telegraphin mukaan useat seurat ympäri Englantia ja Eurooppaa ovat valmiita tekemään Abrahamista tarjouksen, jos Chelsea päättää osoittaa kauden tehokkaimmalle maalipyssylleen ovea.

LUE MYÖS: Miksi Tammy Abraham jätettiin taas kokoonpanon ulkopuolelle? Näin Chelsea-manageri selitti kovaa päätöstä

Valioliigaseuroista englantilaislehti listaa West Hamin, Leicesterin, Southamptonin, Brightonin ja Aston Villan – jossa Abraham pelasi vahvan lainajakson kaudella 2018-19 – kärkimiehen aggressiivisimmiksi tavoittelijoiksi kesän siirtoikkunaa silmällä pitäen.

Abraham on Chelsean paras maalintekijä tällä kaudella, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Yhteensä 12 kertaa osunut kärkimies ei kuitenkaan mahtunut sunnuntaina edes penkille, kun lontoolaisseura isännöi Manchester Unitedia.

[readmore from=Chelsea]

Vaikka monet maan huippuvalmentajat joutuvat joka viikonloppu hankalien päätösten eteen kokoonpanovalintojensa kanssa – varsinkin silloin, kun ovat saapuneet seuraan kesken kauden – on joukkueen parhaan maalintekijän jättäminen kokonaan ryhmän ulkopuolelle silti hyvin harvinaista.

Englannin maajoukkueeseenkin kuuluva Abraham on tehnyt Chelsealle yhteensä 21 maalia edellisen kahden Valioliiga-kauden aikana. Hänen sopimuksensa Stamford Bridgellä ulottuu vuoteen 2023, eivätkä osapuolet ole vielä avanneet keskusteluita uudesta jatkopahvista.