Uutisoimme aiemmin tänään, kuinka Eric Bailly olisi lähellä solmia monivuotisen jatkosopimuksen Manchester Unitedin kanssa.

Manchester United on nyt vahvistanut virallisilla kotisivuillaan, että Bailly on allekirjoittanut seuran kanssa vuoteen 2024 ulottuvan jatkopahvin. Sopimukseen sisältyy myös optio yhdestä lisävuodesta.

Bailly saapui Manchester Unitediin vuonna 2016 espanjalaisesta Villarrealista. Hänen aiempi diilinsä olisi umpeutunut kesällä 2022, mikä ehti jo herättää useamman ulkomaalaisseuran kiinnostuksen.

[readmore from=Siirtouutiset]

Useista loukkaantumisista urallaan kärsinyt Bailly on pelannut vain kahdeksassa valioliigaottelussa tällä kaudella. Hän pääsi edellisen kerran kentälle 3. maaliskuuta pelatussa tasapelissä Crystal Palacea vastaan.

Harry Maguire ja Victor Lindelöf ovat rajoittaneet 27-vuotiaan norsunluurannikkolaisen peliaikaa, mutta Ole Gunnar Solskjær pitää Baillya yhä tärkeänä osana miehistöään.

– Eric on parantanut kestävyyttään minun aikanani managerina, ja hän tulee pelaamaan jatkossakin merkittävää roolia tässä joukkueessa, kommentoi Solskjær Unitedin verkkosivuilla.

Manchester United

@ManUtd
✍️ A new deal for Eric Bailly!

#MUFC