Liverpoolin vasen laitapuolustaja Andrew Robertson, 27, jatkaa joukkueessa näillä näkymin seuraavat viisi vuotta. Seura vahvisti tiistaina, että Skotlannin maajoukkueen kapteeni nähdään Liverpoolin paidassa vielä kaudella 2025–26.

Robertsonin edellisen sopimuksen oli määrä umpeutua kesällä 2024, mutta osapuolet korvasivat tuon kontrahdin vielä rahakkaammalla ja pidemmällä diilillä.

Seura on solminut vastaavanlaiset jatkosopimukset jo Trent Alexander-Arnoldin, Fabinhon, Alissonin ja Virgil van Dijkin kanssa. The Athleticin mukaan joukkueen kapteeni Jordan Henderson on myös pääsemässä yhteisymmärykseen jatkonsa ehdoista.

– Haluan pysyä tässä seurassa mahdollisimman pitkään, kuvaili Robertson tuntemuksiaan Liverpoolin viestintäpuolelle.

– Perheeni on asettunut tänne. Rakastamme kaikkea tässä seurassa, ja olen iloinen, että matka jatkuu.

Robertson on ollut loukkaantumisen vuoksi sivussa Liverpoolin kahdesta ensimmäisestä valioliigaottelusta tällä kaudella. Vaikka Kostas Tsimikas, 25, on paikannut Robertsonia erinoimaisesti, on tämän tarkoitus palata takaisin tositoimiin jo lauantaina, kun Chelsea vierailee Anfieldilla.

Robertson kuuluukin Liverpoolin johtaviin pelaajiin, eikä missään vaiheessa ollut viitteitä, että hän haikailisi muualle uusien haasteiden perässä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Liverpool FC

@LFC
𝑶𝒉, 𝑨𝒏𝒅𝒚, 𝑨𝒏𝒅𝒚... 🎶❤️

Great news, @andrewrobertso5 has signed a new long-term deal with the Reds 🤩 🙌