Tottenhamin manageri Antonio Conte haluaa Evertonin ja Englannin maajoukkueen ykkösvahtina toimivan Jordan Pickfordin Pohjois-Lontooseen.

Tottenham tutkailee tällä hetkellä korvaajaa seuran pitkäaikaiselle luottovahti Hugo Llorisille, jonka sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Lloris, 34, on toiminut Tottenhamin ykkösvahtina vuodesta 2012 lähtien, mutta hänen jatkonsa seurassa on kaikkea muuta kuin varmaa. Toistaiseksi uutta sopimusta ei ole sorvattu, ja vaikka ranskalainen sellaisen allekirjoittaisi, ei se olisi monivuotinen.

Telegraphin mukaan Conte haluaa Tottenhamin maalinsuulle englantilaisen maalivahdin, joka kilpailee ensi kaudella peliajasta Llorisin kanssa tai nappaa hänen jättämän ykkösvahdin tontin. Kyseisiä kriteerejä täyttäviä maalivahteja ei ole monia, mutta Manchester Unitedissa vähäiselle vastuulle jäänyt Dean Henderson voisi olla yksi vaihtoehto.

Ykkösehdokkaaksi on kuitenkin noussut Pickford, 27, jonka sopimus Evertonin kanssa ulottuu kesään 2024 saakka. Evertonilla on ongelmia FFP-sääntöjen vuoksi, jonka takia sen tulisi ensi kesänä myydä pelaajia voidakseen hankkia siirtovaroja Rafa Benitezille. Pickford on yksi arvokkaimmista pelaajista Everton-miehistössä, joten juuri siitä syystä hänen myyntiään saatetaan ainakin harkita.