Tottenhamin manageri Antonio Conte puhui torstaina medialle tammikuun siirtoikkunasta sekä joukkueen kapteeni Hugo Llorisin tilanteesta.

Marraskuussa Spursin peräsimeen palkattu Conte on jo aiemmin avoimesti puhunut tyytymättömyydestään joukkueen nykyiseen pelaajamateriaaliin sekä siitä, kuinka rajusti töitä hänellä on edessään hilatakseen seuran Valioliigan kärkitaistoon mukaan.

Conte vihjaa, että tammikuun siirtoikkunan aikana tapahtuu pelaajahankintoja, mutta sitä, kuinka suuresta vaihtuvuudesta puhutaan, hän ei vielä paljastanut.

– Vain kahden viikon jälkeen sanoin, että meidän on parannettava joukkueen laatua. Ja meidän on ehdottomasti parannettava sitä. Olin asiasta varma jo viikon, kahden jälkeen. Sitten tein arvioita ymmärtääkseni, mihin pelaajiin voin luottaa ja mihin en, Conte kertoi.

– Joukkueeseen on saatava lisää laatua, mutta meidän täytyy tehdä se järkevästi. Pyydän kärsivällisyyttä ja aikaa, koska nyt kuilu [kärkeen] on erittäin suuri ja meidän on tehtävä paljon työtä [sen kiinni kuromiseksi].

– Odotan tapaamista seurajohdon kanssa, jotta pääsen kertomaan mielipiteeni joukkueesta ja mielipiteeni tilanteesta.

[readmore from=Antonio-Conte]

Tottenhamin pitkäaikaisen ykkösvahdin Hugo Llorisin sopimus päättyy ensi kesänä, jonka vuoksi hän voi neuvotella siirrosta muiden seurojen kanssa vuodenvaihteen jälkeen. Conte on kuitenkin vakuuttunut siitä, että ranskalaisvahti jatkaa uraansa Pohjois-Lontoossa.

– Hugo on Tottenhamin pelaaja ja kapteeni. Olen varma, että hän keskustelee seuran kanssa löytääkseen ratkaisun.

– Minun mielikuvani on se, että Hugo haluaa pysyä tässä seurassa. Hän rakastaa tätä seuraa, ja pysyy Tottenhamissa hyvin mielellään.