Liverpool jatkoi lauantaina voittokulkuaan kukistamalla West Hamin Anfieldilla pelatussa valioliigaottelussa lukemin 1-0.

Liverpoolin ainokaisesta vastasi Sadio Mané, jonka maaliin Trent Alexander-Arnold teki huiman esityön.

West Hamilla oli ottelussa lukuisia huippupaikkoja, mutta niin vain Liverpoolin maali pysyi koskemattomana. Nollapeli oli Liverpoolille jo kauden 15:s.

Liverpoolin takalinjoilla on kuluvan kauden aikana luutinut eniten Virgil van Dijk, 25 ottelua. Hollantilaistoppari on ollut Liverpoolin tuki ja turva siitä lähtien, kun hän saapui seuraan tammikuussa 2018.

Lauantain West Ham -ottelu oli van Dijkille hänen 60:s valioliigakamppailu Anfieldilla Liverpoolin väreissä. Näistä otteluista 52 on päättynyt Liverpoolin voittoon, kahdeksan tasapeliin. Valioliigan historiassa kukaan pelaaja ei ole pystynyt yhden seuran kanssa yhtä pitkään tappiottomien kotipelien putkeen häviämättä kertaakaan.

OptaJoe

@OptaJoe
60 - Virgil van Dijk has never been on the losing side for Liverpool in 60 Premier League games at Anfield, setting a new record for most home games for a single club without ever losing in the competition (W52 D8). Imperious.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.