Everton hävisi keskiviikkona ottelun, joka sen ehdottomasti olisi pitänyt voittaa. Nyt tämä pätee jo kaikkiin joukkueen loppukauden peleihin – eikä onnistumisennuste ole kovin hyvä.

Toffees on etenkin vieraskentillä ollut viime ajat niin heikko, että se toimii jo vastustajan lyömäaseena. Manageri Sean Dyche kertoi koppipuheistaan peli oltua Burnleyn Turf Moorilla tauolla tilanteessa 1-2.

– En usko että nämä tietävät miten voittaa, varsinkaan vieraissa, Dyche kertoo sanoneensa joukkueelleen.

– Sanoin että meidän täytyy pelata sillä kortilla.

57. minuutilla Burnley oli tullut jo tasoihin, ja 85. minuutilla syntyivät loppulukemat 3-2. Richarlisonin avauspuolikkaan rankkaritupla valui siis Frank Lampardin miehistön kannalta hukkaan – ja Dychen puheet osoittautuivat oikeiksi.

Burnley nousi sarjataulukossa nyt pisteen päähän Evertonista, jonka seuraavat vastustajat Valioliigassa ovat Manchester United, Leicester, Liverpool ja Chelsea.