Timo Werner onnistui itselleen viime aikoina harvinaisessa maalinteossa, kun Chelsea piti aiheen suhteen talkoita Southamptonin kustannuksella viime lauantaina. Saksalainen onnistui hyökkääjälle tarpeellisessa tempussa Saint Mary’sillä kahdesti – edellinen liigamaali oli syntynyt lokakuussa, myös Saintsia vastaan.

Entinen Leipzig-tähti on ollut Chelseassa heinäkuusta 2020 saakka, mutta tilanne vaatii manageri Thomas Tuchelin mukaan edelleen lisää sopeutumista.

– Hänen asenteensa on aina hyvä, mutta juuri tällaisten tilaisuuksien kautta hänen pitää edelleen sopeutua. Hän on tottunut aiemmin pelaamaan säännöllsesti, ja joukkue on rakennettu hänen ympärilleen. Aiemmin hän pelasi vastahyökkäysjoukkueessa, kun taas meillä on välillä paljon pallonhallintaa.

– Timon pitää edelleen sopeutua fyysisyyteen liigassa. Tämä oli askel oikeaan suuntaan prosessissa, joka ei kuitenkaan vielä ole valmis. (Southamptonia vastaan) käyttämämme taktiikka oli tarkoitettu häntä varten, luotu hänen statementilleen, onnistumiselle, ja muistutukseksi siitä että hänellä on yhä rooli Chelseassa. Hyvin vahva, ja hyvin tarpeellinen suoritus.

Chelsea kohtaa tiistaina Real Madridin vieraskentällä, Mestarien liigan puolivälierän toisessa osaottelussa. La Liga -joukkue johtaa peliä avausosan jälkeen 3-1.