Borussia Dortmundin norjalaishyökkääjä Erling Braut Håland on tulevan siirtoikkunan yksi kuumimmista nimistä.

Hålandin lähtöä Dortmundista pidetään likipitäen varmana, ja hänen uransa jatkuu kaikkein todennäköisimmin Valioliigassa, Manchester Cityn riveissä.

Arsenalin keskikenttäpelaaja Martin Ødegaard kuitenkin toivoo, että hänen maajoukkuekaverinsa valitsisi Cityn sijaan Tykkimiehet, mikäli hän siirtyy Valioliigaan.

– Hän [Håland] on hauska kaveri. Hyvä ystäväni ja loistava pelaaja, Ødegaard sanoi Stadium Astrolle.

– Katsotaan, mitä hän tekee. En tiedä yhtään hänen suunnitelmistaan, mutta jos hän on tulossa Englantiin, hänen täytyy tietysti tulla meille [Arsenaliin]!

– Ei, en tiedä mitä hän aikoo tehdä, mutta hän on loistava kaveri. Rehellisesti sanottuna emme ole puhuneet siitä [Hålandin tulevaisuudesta] juurikaan. Tiedän, että hänen ympärillään on monia ihmisiä, jotka yrittävät kysyä häneltä siitä ja kertoa hänelle mitä hänen tulisi tehdä. Minä en halua olla sellainen, joten meidän on odotettava ja katsottava [mitä tapahtuu].

– Hän on peto. Hän on vahva, hän on nopea, ja mielestäni hänellä on kaikki hyökkääjältä vaadittavat ominaisuudet. Uskon, että hän voi pelata ihan missä tahansa maassa ja liigassa.