Manchester United nimitti uudeksi managerikseen Erik ten Hagin, joka aloittaa työt kuluvan kauden jälkeen. Nykyinen väliakaismanageri Ralf Rangnick kertoi, ettei ole ollut vielä yhteydessä ten Hagiin.

Rangnick otti sen sijaan hiljattain vastaan pestin Itävallan A-maajoukkueen päävalmentajana. Lisäksi Rangnickin on tarkoitus jatkaa myös Unitedin jalkapallokonsulttina.

Hieman erikoista on kuitenkin se, ettei Rangnick ole ollut vielä kertaakaan yhteydessä uuden managerin kanssa.

– Olen melko varma, että hänellä on minun puhelinnumeroni, Rangnick totesi Sky Sportsille.

Ten Hagilla on toki vielä töitä tehtävänään Ajaxissa, jossa hän valmentaa kauden loppuun saakka.

– Heti kun hän haluaa puhua ja vaihtaa ajatuksia kanssani, olen enemmän kuin valmis siihen, Rangnick sanoi.

Rangnick ei ole onnistunut lyhyen väliaikaispestinsä aikana kääntämään Unitedin kurssia, mutta hän on luottavainen, että ten Hag siihen pystyy.

– Erik tuo mukanaan hyvän rekrytointiprosessin ja sitä kautta oikeita pelaajia, ja olen todella positiivisen odottavainen siitä, että kannattajat ja media tulevat näkemään paremman joukkueen ja lopulta myös paremman sijoituksen sarjassa, Rangnick sanoi.

Rangnick on luottavainen, että tuloksia voidaan odottaa jo ensi kaudella, jos kaikki menevät putkeen.

[readmore from=manchester-united]

– Tässä sarjassa on aika hyviä esimerkkejä, kuten Jürgen Kloppin saapuminen Liverpooliin, Pep Guardiolan tulo Manchester Cityyn tai Thomas Tuchelin tulo Chelseaan. Ja hän (Tuchel) tuli kesken kauden ja sai huippulaadukkaan joukkueen, mutta silti Mestarien liiga pitää voittaa kentällä ja hän teki sen.

– Jos tiedät, mitä haluat ja minkälaisen profiilin pelaajia haluat eri pelipaikoille, sen ei pitäisi viedä kovin pitkään, Rangnick lupaili.

Yksi tämän kauden tärkeimmistä palapelin palasista on ollut Cristiano Ronaldo, joka on tehnyt joukkueelle 17 liigamaalia. Ronaldon asema joukkueessa on silti useaan kertaan kyseenalaistettu ja vielä on epäselvää, tuleeko Ronaldo pelaamaan ensi kaudella Unitedissa. Rangnick ei lähtenyt kommentoimaan tulevaa rooliaan Unitedissa tai Ronaldon jatkoa.

– Sitä pitää kysyä ten Hagilta, mies vastasi lyhyesti.

– Hän osoitti (Chelseata vastaan), että hän voi yhä olla elintärkeä osa tätä joukkuetta, mutta on selvää, että joukkue tarvitsee uusia kärkiä. Joukkueeseen pitäisi tuoda kaksi tai kolme uutta kärkeä ensi kaudeksi, se on melko selvää, Rangnick jatkoi.

Alla olevalta videolta näet Ronaldon upean maalin Chelseata vastaan. Kaikki Valioliigan ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplayssa.