Antonio Conte on johdattamassa Tottenhamin kahden vuoden tauon jälkeen takaisin Mestarien liigaan.

Tottenham nousi toiseksi viimeisellä ottelukierroksella neljännelle sijalle ohittaen paikallisvastustaja Arsenalin. Joukkueiden välinen piste-ero ennen päätöskierrosta on kahden pisteen suuruinen Tottenhamin hyväksi.

Tottenham kohtaa kauden viimeisessä ottelussaan sarjajumbona olevan Norwichin Carrow Roadilla. Arsenal puolestaan päättää kautensa Emiratesilla, jonne vieraaksi saapuu Everton.

Tottenhamille riittää Mestarien liigan paikkaan tasapelikin Carrow Roadilta, koska joukkueen maaliero on niin paljon Arsenalia parempi. Arsenal puolestaan etenee ensi kaudeksi Mestarien liigaan ainoastaan siinä tapauksessa, jos se voittaa Evertonin ja samanaikaisesti Teemu Pukin edustama Norwich yllättää Tottenhamin.

Mikäli Tottenham ei möhli päätöskierroksella ja lunastaa ensi kaudeksi paikan Mestarien liigaan, tietää se Contelle tilipäivää. Timesin mukaan Conte kuittaa muhkean, peräti 2,5 miljoonan punnan bonuksen, jos Tottenham etenee chämppäriin.

LUE MYÖS: