Tiistain puheenaihe Valioliigan osalta on eittämättä Liverpoolin tähtitulokas Darwin Núñezin itselleen sekoilema ulosajo. Voit katsoa videon Crystal Palace -ottelussa tapahtuneesta tämän jutun lopusta.

Kuten portugalilaiseen jalkapalloon erikoistunut Pedro Sepulveda jo ennakkoon muistutti, ei Liverpoolin 75 miljoonan euron hyökkääjähankinta ole täysin vailla heikkouksia. Fyysisen ja motorisen puolen loistolle löytyy vastapaino pääkopan sisältä.

– Se on hänen psykologisella puolellaan, Sepulveda sanoi kysyttäessä Núñezin mahdollisesta heikkoudesta.

– Kaudella 2020-2021 hän teki 44 ottelussa vain 14 maalia. Kannattajilta alkoi kuulua pientä kritiikkiä, ja hänen ensimmäinen liikkeensä oli sosiaalisen median tilien jäädyttäminen ja kommentoijien blokkaaminen niiltä. Tämä osoittaa että hän ei ole hyvä ottamaan kritiikkiä vastaan. Englannissa hintalappu on ensimmäinen asia joka otetaan esille, jos maaleja ei synny.

Paineet ovat luonnollisesti 23-vuotiaan uruguaylaisen kohdalla valtavat, ja maanantaina ne purkautuivat sillä (Liverpoolin kannalta) ei-toivotulla tavalla.

– Núñezilta odotetaan välittömästi tuloksia ja brittiläinen jalkapalloyleisö ei ole tunnettu kärsivällisyydestään, kirjoitti Joni Ahokas Valioliiga.comissa ennakkoon.

LUE PELAAJASTA KESÄKUUSSA JULKAISTU NÄKÖKULMA JUTTU TÄÄLTÄ!

Núñez teki maalin ja syötti toisen valioliigadebyytissään Fulhamia vastaan. Nämä tehot riittivät mestaruutta jahtaavalle Liverpoolille tasapelipisteeseen. Toisessa sarjapelissään hän järjesti joukkueensa kenttäalivoimalle – tämäkin ottelu tuotti punaisille vain yhden pisteen. Pariin seuraavaan otteluun tulokkaan panoksia ei tultane pelikiellon myötä näkemään lainkaan.