José Mourinhon neuvot Tottenhamin All Or Nothing -dokumenttisarjassa Dele Allille ovat levinneet sosiaalisessa mediassa viraalivideoksi. Kommenteissa tuolloin Tottenhamia valmentanut portugalilainen ohjeisti Englannin maajoukkuepelaajaa vaatimaan enemmän itseltään.

Allin ura Tottenhamissa oli jo dokumentin kuvausvaiheessa kaudella 2019-2020 kääntynyt laskusuuntaan. Evertonin keskikenttäpelaaja on mahdollisesti jättämässä nyt Valioliigan 26-vuotiaana.

Alli on yhdistetty viime päivinä turkkilaisseura Besiktasin riveihin.

Mourinho neuvoi tuolloin, että Alli tulisi myöhemmin katumapäälle, jos hän ei maksimoisi täyttä potentiaaliaan. Ohje taisi kuulua kuuroille korville.

– Minä ole nyt 56-vuotias. Eilen olin 20-vuotias. Aika kulkee siivillä, Mourinho sanoi Allille dokumenttiin kuvatussa kohtauksessa.

– Uskon sinun jonakin päivänä katuvan, jos et saavuta sitä tasoa, jonka pystyisit saavuttamaan. En odota sinun olevan jokaisessa ottelussa ottelun paras tai tekevän maaleja jokaisessa ottelussa. Haluan vain kertoa sinulle, että tulet vielä katumaan.

– Sinun pitäisi vaatia enemmän itseltäsi. Minä en vaadi sinulta yhtä enempää. Kukaan muukaan ei vaadi. Vain sinun pitäisi vaatia enemmän.

Ibukun Aluko

@IbkSports
If you don’t love Jose Mourinho after watching this video, then you must be related to Players like Dele Alli and Paul Pogba who never listened..