Antonio Conte myöntää Son Heung-minin turhautuneen maalittomuuteensa Valioliigan ensimmäisillä kierroksilla. Tottenhamin korealaishyökkääjä ei ole tehnyt ensimmäiseen kuuteen otteluun yhtäkään osumaa.

Son jakoi viime kaudella sarjan maalikuninkuuden Liverpoolin Mohamed Salahin kanssa.

– Uskon että Sonny ei todellakaan ole nyt tyytyväinen, koska hän ei tee maaleja, Conte kommentoi lehdistölle.

– Se on normaalia ja pidän siitä. Pidän siitä, että hän on hieman vihainen tilanteesta. Tätä saattaa aina tapahtua. Erityisesti silloin kun pelaat suuria otteluja. Voit väsyä henkisesti tai fyysisesti.

– Toistan kuitenkin tämän. Sonnysta ei voisi tulla koskaan ongelmaa. Puhumme toisesta kahdesta parhaasta pelaajastamme joukkueessamme.

Son on pelannut kunnossa ollessaan lähes jokaisen minuutin Tottenhamin paidassa. Korealainen oli viimeksi vaihtopenkillä täysikuntoisena kesän 2020 vierasottelussa Bournemouthia vastaan.

Son on ylittänyt kahden viimeisen kauden aikana kahdesti 20 maalin rajan Valioliigassa.

Conten mukaan Sonin itseluottamus ei ole ollut maalikuninkuuden jälkeen kohdillaan.

– Kun teet paljon maaleja, seuraava kausi on hankalampi. Et ole enää silloin altavastaaja ja aloitat kauden Salahin kanssa sarjan ykkösmaalintekijänä, Conte selitti.

– Kun et tee maaleja, tottakai se laskee itseluottamusta. Saman aikaan kuitenkin olen sitä mieltä, että vahva pelaaja selviää tilanteesta, kohtaa sen ja ylittää ongelman.

Tottenham kohtaa tänään kotonaan Valioliigassa viimeisenä olevan Leicesterin. Ottelu alkaa kello 19:30 Suomen aikaa.