Liverpoolin manageri Jürgen Klopp oli tyytyväinen ryhmänsä taktisesta muutoksesta tiistain Mestarien liigan ottelussa Rangersia vastaan.

Kloppin suojatit ovat aloittaneet kauden alavireisesti etenkin Valioliigassa, jossa he ovat voittaneet vasta kaksi ottelua.

Tiistaina Liverpool vaihtoi muodostelmaansa, ja muutoksella oli toivottu lopputulos, kun kotijoukkue kaatoi Rangersin 2-0.

– Palasimme hieman enemmän perinteiseen 4-4-2:een ja pelasimme sitä todella hyvin. Siirryimme kentän poikki todella hyvin, teimme pakastamme tiiviin. He eivät pystyneet pelaamaan meidän läpi, he pelasivat paljon pitkiä palloja ja me saimme kakkospallon, sanoi Klopp Goalin mukaan.

– Taktiikan muutos auttoi meitä tänään, joten katsotaan, mitä tapahtuu jatkossa.

Rangers on lohkossa vihoviimeisenä hävittyään kaikki kolme peliään tekemättä maaliakaan, mutta Klopp ei lähtenyt aliarvioimaan Skotlannin suurseuraa.

– Me tarvitsimme erittäin, erittäin hyvän esityksen, huippupuolustamista ja kaikkien sitoutumista uudessa formaatiossa.

– Välillä on muutettava asioita, ja se toimi tänään. Pelisuunnitelmamme oli tietysti pieni yllätys Rangersille, mikä oli yksi ajatuksista sen takana, mutta ideana oli enemmänkin, että pääsemme oikeisiin tiloihin, ja me onnistuimme siinä.