Romelu Lukaku palasi kesällä Chelseasta Internazionaleen. Kyseessä on kuluvan kauden mittainen laina, eikä siinä ole mukana osto-optiota.

Lukaku ehti pelata Chelseassa vain vuoden ajan ennen paluutaan Italiaan. Chelsea hankki hänet Interistä yli 110 miljoonalla eurolla kesällä 2021, mutta Lukakun peliesitykset eivät vakuuttaneet Thomas Tuchelia ja belgialaiskärki löysi itsensä penkiltä vuodenvaihteen jälkeen.

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Inter aikoo jatkaa Lukakun lainasopimusta ensi kesänä, ja todennäköisesti sisällyttää siihen osto-option tai ostovelvoitteen.

Tuchel on saanut jo potkut Chelseasta. Chelsea pestasi Graham Potterin uudeksi päävalmentajakseen, mutta lehden mukaan se ei vaikuta Lukakun päätökseen. Lukaku haluaa pelata vain Interissä, eikä harkitse palaavansa lainaltaan Chelseaan valmentajanvaihdoksesta huolimatta.

29-vuotiaan Lukakun syyskausi on mennyt pilalle lihasvamman vuoksi. Hän on pelannut viimeksi elokuun lopussa. Lukaku palannee kentille tänä viikonloppuna.