Englannin kisajoukkueen kokoamisessa huolta on aiheuttanut ennen muuta oikean puolustajan tontti – hyvävireisiä pelaajia kyseiselle paikalle ei liikaa ole kunnossa. Vaihtoehdot kelpaisivat Gareth Southgatelle toki varmasti myös muille pelipaikoille.

Juuri nyt vaikuttaa siltä, että pelistä on putoamassa lopullisesti pois kärkipelaaja Dominic Calvert-Lewin.

25-vuotiaalla on takanaan 11 A-maaottelua joissa neljä tehtyä maalia. Hänellä on kuitenkin takanaan myös loukkaantumisia, joista viimeisin on viemässä mahdollisuudet torstaina ilmoitettavaan MM-kisaryhmään pääsyyn.

Everton-hyökkääjä ehti juuri palata pelikuntoon polvivammansa jäljiltä, kun tenän viime lauantain Leicester-ottelussa teki takareisi. Calvert-Lewin ei ollut mukana tiistaina Liigacupissa Bournemouthille hävinneessä kokoonpanossa. Manageri Frank Lampard ei usko hänen pelikuntoonsa myöskään tulevan lauantain valioliigaottelussa.