Eintracht Frankurtin seurajohto sanoo, että heille tarjottiin portugalilaishyökkääjä Cristiano Ronaldoa muutama kuukausi sitten.

Ronaldo, 37, purki hiljattain sopimuksensa Manchester Unitedin kanssa ajauduttuaan seurassa kyseenalaiseen asemaan.

Vielä viime kaudella portugalilaishyökkääjä oli Unitedin paras maalintekijä 24 osumallaan, mutta kuluvalla sesongilla hän jäi huomattavasti vähemmälle vastuulle uuden managerin Erik ten Hagin alaisuudessa.

Ronaldo reagoi tilanteeseensa oikuttelemalla. Hän lähti kahdessa ottelussa stadionilta kesken pelin. Ensimmäisen kerta tapahtui harjoitusottelussa hänen tultua vaihtoon, mutta toisella kerralla Ronaldo ei suostunut menemään viimeisiksi minuuteiksi ollenkaan kentälle sarjapelissä Tottenhamia vastaan.

Jälkimmäisen kerran jälkeen Manchester United pudotti Ronaldon virallisesti harjoitusvahvuudestaan muutamaksi päiväksi, ja hän oli sivussa myös yhdestä ottelusta.

Viimeinen pisara oli Ronaldon antama haastattelu TalkTV:n Piers Morganille. Portugalilaistähti tylytti luottotoimittajansa haastattelussa avoimesti Manchester Unitedin omistajia, entisiä pelaajia ja ten Hagia. Pian haastattelun jälkeen United tiedotti, että Ronaldon sopimus on purettu.

Tällä hetkellä Ronaldoa viedään huhuissa saudiarabialaiseen Al-Nassriin, joka on tiettävästi tarjonnut hänelle tähtitieteellistä sopimusta. Portugalilaishyökkääjä haluaa kuitenkin ensin tähyillä vaihtoehtoja Euroopan huippusarjoista.

Ronaldon lähtöhalut olivat median tiedossa jo viime kesänä, mutta hänelle ei löytynyt siirtoikkunan takarajaan mennessä sopivaa ottajaa.

Eintrachtin seurajohdon mukaan Ronaldoa on tarjottu viime aikoina vähän joka puolelle.

– Häntä tarjottiin jopa meille, kommentoi seuran toimitusjohtaja Axel Hellmann DAZN:n haastattelussa.

– Minusta tuntuu, että häntä tarjottiin jokaiselle Mestarien liigassa pelaavalle seuralle, lisäsi Eintrachtin hallituksen puheenjohtaja Philip Holzer.

Eintracht Frankfurt lähti Saksan Bundesliigan MM-kisatauolle neljännellä sijalla. Mestarien liigan neljännesvälierävaiheessa se kohtaa italialaisen Napolin.