Unai Emery aikoo keskustella Emiliano Martínezin kanssa Qatarin MM-turnauksesta.

Aston Villan maalivahti oli mukana johdattamassa Argentiinan historian kolmanteen maailmanmestaruuteensa Ranskan kaaduttua finaalissa rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Martínezia, 30, on arvosteltu MM-kisojen jälkeisestä mestaruusjuhlinnasta, maalivahdin provosoitua tuuletuksillaan Ranskan hyökkääjätähteä Kylian Mbappéa. Villan miehellä oli tiistain mestaruusparaatissa vauvanukke, jonka päällä oli PSG-hyökkääjän kasvonaamari.

Villa-manageri Emery on Martínezin tuuletusten sijaan enemmän kiinnostunut keskustelemaan miehen tuoreesta maailmanmestaruudesta ja peliesityksistä turnauksessa.

– Haluan puhua hänen kanssaan, kun hän palaa ensi viikolla tänne. Mielessäni on kuitenkin enemmän keskustelu hänen esityksistään ja voitosta kuin tuuletuksista, Emery kommentoi lehdistölle.

– Tuuletukset ovat kannattajille ja niihin liittyy voimakkaita tunteita. Valmentajan tehtävä ei ole tunnista niiden syitä.

– Minä keskityn mieluummin siihen, miten hän pelasi ja kuinka hän pystyy tuomaan meille sen jälkeen voittoja. Haluan myös keskustella hänen kanssaan tunteiden hallinnasta.

– Meillä on oltava omat arvomme. Meidän on kiinnitettävä huomiota käytökseemme, kun pelaamme yhdessä vastustajan pelaajia vastaan.

LUE MYÖS!