Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag ymmärtää, miksi Manchester City oli turhautunut hänen joukkueensa tasoitusmaalista lauantain paikalliskamppailussa.

Ten Hagin suojatit nousivat kotikentällään tappioasemasta 2-1-voittoon, mutta Bruno Fernandesin iskemä tasoitusosuma herättänee keskustelua vielä pitkään.

Casemiro pelasi läpiajoon Marcus Rashfordin, joka oli selkeästi paitsiossa, mutta jatkoi juoksuaan pallon perään. Rashford ei koskenut missään vaiheessa palloon, vaan antoi sen vieriä Fernandesille, joka latasi pelivälineen verkkoon.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

ESPN FC

@ESPNFC
Did Marcus Rashford interfere with play during Bruno Fernandes' goal? 🤔

Hetkellisesti näytti jo siltä, että maali hylätään. Unitedin pelaajat ryntäsivät protestoimaan avustavalle tuomarille, joka oli nostanut lippunsa paitsion merkiksi. Lyhyen selvittelyn jälkeen maali kuitenkin hyväksyttiin, ja seuraavaksi protestoimassa olivat Cityn pelaajat, joiden mielestä Rashford vaikutti selkeästi peliin paitsioasemastaan, vaikkei koskenutkaan palloon.

– Ymmärrän toisen osapuolen kannan. Se oli hämmentävä tilanne vastustajan puolustuslinjalle, kommentoi ten Hag BT Sportille.

– Sääntöjen mukaan Marcus ei vaikuttanut peliin, koska hän ei koskenut palloon. Bruno tuli takaata… Mutta ymmärrän vastustajan kannan.