Liverpool ei ole vielä aloittanut sopimusneuvotteluja keskikenttäpelaajansa James Milnerin kanssa, vaikka manageri Jürgen Klopp haluaa pitää hänet seurassa, kertoo Athletic.

Milnerin, 37, nykyinen diili päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Liverpool suunnittelee uudistavansa keskikenttäänsä merkittävästi kesällä, mutta Klopp arvostaa varakapteenina toimivan Milnerin kokemusta, johtajuutta ja monipuolisuutta. Saksalaismanageri toivoo, että Milner solmii vuoden jatkosopimuksen Liverpoolin kanssa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

James Milner

@JamesMilner
What an honour to receive an Mbe today.Thank you to everyone who’s helped me on my football journey and all the people who have supported the @JM7Foundation allowing us to donate over £1.25million and counting to amazing causes.@mndassoc @HelpforHeroes @NSPCC @bloodcancer_uk

Milner haluaa jatkaa uraansa ja tehdä sen Anfieldilla, mutta Liverpool ei ole avannut neuvotteluja hänen kanssaan, vaikka Klopp toivoi sitä julkisesti jo tammikuussa.

Kaikkiaan Milner on pelannut 321 ottelua Liverpoolissa siirryttyään seuraan Manchester Citystä kesällä 2015. Valioliigassa hän on esiintynyt 608 kertaa.