Chelsean hyökkääjä Romelu Lukaku on valmis pudottamaan palkkaansa merkittävästi saadakseen siirron ex-seuraansa Internazionaleen, kertoo Telegraph.

Lukaku, 30, pelasi Interissä kaksi vuotta, kunnes siirtyi takaisin Chelseaan kesällä 2021. Lontoolaisseura pulitti hänestä huimat 113 miljoonaa euroa, mutta belgialaiskärjen paluu sujui alle odotusten ja hänet lainattiin viime kaudeksi takaisin Interiin.

Lainadiiliin ei sisällytetty osto-optiota, joten Chelsean ja Interin on neuvoteltava pysyvän siirron ehdoista erikseen. Chelsea on hylännyt jo yhden Interin tarjouksen, mutta Italian suurseura valmistelee toista.

Chelsea haluaa Lukakusta noin 45 miljoonaa euroa ja yrittää Telegraphin mukaan saada aikaiseksi huutokaupan Interin, Juventuksen ja saudiarabialaisen Al-Hilalin välillä.

Lukaku haluaa nimenomaan Interiin ja on valmis pudottamaan vuosipalkkaansa yli miljoonalla eurolla päästäkseen takasin Milanoon. Nykyään hän tienaa noin 8,5 miljoonaa euroa vuodessa. Belgialaishyökkääjä on vakuuttanut Interille, ettei ole siirtymässä sen kilpailijan Juventuksen riveihin.

Interin toisen tarjouksen odotetaan olevan 41 miljoonan euron luokkaa.

Matt Law

@Matt_Law_DT
Chelsea striker Romelu Lukaku is willing to give up almost £1m-a-year to rejoin Inter Milan, who will make a new bid for him this coming week. He’s not interested in supposed interest from Juventus #cfc

telegraph.co.uk/football/2023/…
telegraph.co.uk

Romelu Lukaku ready to give up £1m a year to leave Chelsea

Italian club are putting together an offer worth about £35m while Chelsea still try to drum up interest from Juventus and Al Hilal

Linkki twiittiin.