Liverpool ja Bayern München neuvottelevat keskikenttäpelaaja Ryan Gravenberchin potentiaalisesta siirrosta Valioliigaan, kertoo Athletic.

Anfieldin isännät ovat tunnetusti jo pitkään olleet kiinnostuneita Gravenberchistä, 21, mutta tällä viikolla Liverpool otti konkreettisen askeleen kohti hänen hankintaansa. Vielä ei ole kuitenkaan mitään takeita, että kauppa toteutuu.

Bayern on valmis luopumaan Hollannin maajoukkuepelaajasta, mutta vain sillä ehdolla, että se pystyy hankkimaan hänelle korvaajan. Gravenberch on ehtinyt viettää Bayernissa vasta vuoden, mutta hän on kiinnostunut siirtymään peliajan perässä muualle. Viime kaudella hän pääsi Bundesliigassa vain kolmesti aloituskentälliseen.

Gravenberchillä olisi myös muita ottajia, mutta Liverpool on hänen toivekohteensa. Liverpoolin odotetaan tekevän hänestä virallinen tarjous, jos sen ja Bayernin näkemykset pelaajan hinnasta kohtaavat.

Hollantilaislupaus nousi huippujoukkueiden huulille kasvattajaseurassaan Ajaxissa, jossa Gravenberch pelasi yli sata ottelua ja voitti kolme liigamestaruutta ennen siirtoaan Bayern Müncheniin.

Linkki twiittiin.