Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Scott McTominay sanoo, että häneen on seuran kasvattina iskostettu syvälle, ettei ikinä saa luovuttaa.

McTominay, 26, oli lauantaina Unitedin suuri sankari, kun manchesterilaiset nousivat kotikentällään 2-1-voittoon Brentfordista Valioliigassa.

Brentford johti peliä vielä 90 minuutin tullessa täyteen, mutta McTominay siivitti lisäajan kahdella osumallaan Unitedin dramaattiseen voittoon. Skottipelaaja oli kaiken lisäksi tullut itse kentälle vasta 87. minuutilla.

– Tämä saattaa olla yksi lempihetkistäni jalkapallokentällä. Kaksi maalia viime hetkellä oli uskomatonta, mutta olen vain onnellinen, että pystyin antamaan panokseni ja näyttämään ihmisille, että pystyn siihen, kommentoi McTominay Athleticin mukaan.

– Älä vain koskaan anna periksi tilanteesta riippumatta. Tässä jalkapalloseurassa vaaditaan, ettei koskaan saa heittää pyyhettä kehään. Minut on kasvatettu täällä viisivuotiaasta asti, joten tiedän sen paremmin kuin kukaan muu.

– Kaikki tietävät, että meillä on tällä hetkellä vaikea kausi, mutta meillä on joukkueessa taistelijoita, jotka haluavat jatkaa loppuun asti. Kuka tahansa kentällä olisi voinut tehdä ne kaksi maalia. Olen todella tyytyväinen, ja toivottavasti voimme jatkaa tästä eteenpäin.

Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag kiitteli vuolaasti McTominayn omistautuneisuutta.

– Hänellä on Manchester United sydämessään. Hän pelaa tämän seuran puolesta ja antaa elämänsä sen eteen. Se kertoo paljon, kun tulet vaihdosta sisään ja annat tällaisen panoksen, sanoi ten Hag BBC:n mukaan.

Kesällä McTominayta vietiin siirtohuhuissa muun muassa West Hamiin, mutta ten Hag vahvisti, että Manchester United ei saanut kasvatistaan tyydyttävää tarjousta.

– Jokaisella pelaajalla on hintansa, mutta hänellä on iso arvo, sekä urheilullisessa että taloudellisessa mielessä. Haluan Scott McTominayn kaltaisen pelaajan joukkueeseeni.

– Hän on Manchester Unitedin pelaaja kaikin tavoin. Hän taistelee ottelun voitosta joka minuutilla. Tuollaisia pelaajia tarvitaan.

Premier League

@premierleague
Has a performance with so few touches ever meant so much?

Scott McTominay's touch map, visualised by @Oracle 📊

Linkki twiittiin.