Manchester United voitti lauantaina Brentfordin 2-1.

Brentford johti ottelua vielä lisäajalla, mutta muutama minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä kentälle vaihdettu Scott McTominay teki kaksi maalia lisäajan lopussa ja voitti ottelun Manchester Unitedille.

Brentford-voitosta huolimatta Manchester United on pelannut surkean alkukauden – niin pelillisesti kuin tuloksellisesti. Manchester United lähti lokakuun maajoukkuetauolle vasta 10. sijalta. Kahdeksasta sarjaottelusta tuloksena on neljä voittoa ja neljä tappiota. Lisäksi joukkue on hävinnyt molemmat Mestarien liigan lohkovaiheen ottelunsa.

Sky Sportsin jalkapalloasiantuntija ja Manchester Unitedin seuralegenda Gary Neville ei usko, että joukkue sijoittuisi viiden kärkeen Valioliigassa.

Mestarien liigan formaatiomuutoksen myötä Valioliigasta pääsee todennäköisesti viisi joukkuetta mukaan ensi kaudeksi Euroopan ykkösseurajoukkuekilpailuun.

– En usko Manchester Unitedin sijoittuvan viiden parhaan joukkoon tällä kaudella. Mielestäni he ovat todella kaukana siitä. Olen yllättynyt, sillä 7-8 viikkoa sitten uskoin heidän sijoittuvan kolmanneksi. Totta puhuen tällä hetkellä ajattelen, ettei maalivahti (André Onana) ole sopeutunut joukkueeseen. Hänen olisi pitänyt torjua se laukaus, joten tämä on ongelma, Neville viittasi Onanan päästämään helpohkoon maaliin.

– Jos maalivahtisi ei ole sopeutunut, aiheuttaa se epätasaisuutta ympärillesi. Se luo suuren ongelman. Olen kokenut sen itsekin Manchester Unitedissa. Mielestäni Chelsea on lähempänä viiden kärkeä, jos he onnistuvat saamaan hyvän vireen päälle, koska heillä on useita todella lahjakkaita nuoria pelaajia. Heidän ikärakenteensa on paljon parempi kuin Manchester Unitedin, Neville totesi podcastissaan.

Viaplay näyttää kaikki Valioliiga-ottelut.