Jamie Carragher uskoo Liverpoolin tarvitsevan keskikentän pohjapelaajan ja uuden puolustajan taistellakseen Valioliigan mestaruudesta. The Reds jäi sunnuntaina yllättävään 1-1-tasatulokseen sarjanousija Lutonin vieraana.

Liverpool on tällä hetkellä Valioliigassa kolmantena kolme pistettä sarjakärki Manchester Cityä perässä. Seuran puolustajalegenda Carragher ei usko joukkueen eväiden riittävän vielä taistelemaan tosissaan tittelistä.

– Liverpoolin keskikenttä on kehittynyt paljon viime kaudesta, mutta heillä ei ole vieläkään huippuluokan pohjapelaajaa. Alexis Mac Allister ei ole pohjapelaaja. Hän on hyvä pallon kanssa, mutta puolustuspäässä on vaikeaa. Häneltä löydy myöskään nopeutta siihen rooliin, Carragher arvioi Sky Sportsilla.

Carragher uskoo myös Liverpoolin tarvitsevan uuden laitapuolustajan oikealle kaistalle, jotta Trent Alexander-Arnoldia voitaisiin käyttää enemmän keskikentällä.

– Liverpoolin alakerta kaipaisi puolustajaa, joka voi pelata useamalla pelipaikalla. Ehkäpä oikealle puolelle, niin Trent voisi siirtyä toisinaan keskikentälle.

– Liverpool ei ole mielestäni valmis voittamaan Valioliigaa. Uskon Jürgen Kloppin ja kannattajien tietävän sen. He haluavat päästä neljän parhaan joukkoon, mutta he tarvitsevat mestaruudesta taistellakseen keskikenttäpelaajan ja huippuluokan puolustajan.

LUE MYÖS!