Newcastlen laitahyökkääjä Anthony Gordon ei tällä hetkellä harkitse edustusoikeutensa vaihtamista Skotlannin paitaan, kertoo Athletic.

Gordon, 22, on syntynyt Englannissa ja edustanut synnyinmaataan nuorten maajoukkueissa, mutta hänellä olisi mahdollisuus edustaa myös Skotlantia.

Viime kesänä Gordon valittiin alle 21-vuotiaiden EM-kisojen parhaaksi pelaajaksi ja hän on ollut huippuvireessä Newcastlen paidassa, mutta hän jäi niukasti ulos Englannin A-maajoukkueen viimeisimmästä ryhmästä.

Poissaolojen myötä Chelsean Cole Palmer kutsuttiin varasijalta miesten maajoukkueeseen Gordonin sijasta.

Skotlanti tavoittelee säännöllisesti Englannissa syntyneitä pelaajia riveihinsä, mutta skottien päävalmentaja Steve Clarke ei ole ollut henkilökohtaisesti yhteydessä Gordoniin. Lehtitietojen mukaan Skotlanti on kuitenkin todella kiinnostunut pelaajasta.

Englannin A-maajoukkueen valmennusryhmä pitää Gordonia silmällä ja arvostaa hänen monipuolisuuttaan, mutta ensimmäinen kutsu antaa vielä odottaa itseään.

Skotlanti on pitänyt silmällä myös Gordonin seurakavereita Harvey Barnesia, Elliot Andersonia ja Tino Livramentoa.

Sky Sports Football

@SkyFootball
Scotland are reportedly hoping to persuade Anthony Gordon to switch his allegiances to the Tartan Army after Gareth Southgate's latest snub 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

Linkki twiittiin.