Manchester Cityn keskikenttäpelaajan Kalvin Phillipsin perässä on ”ainakin kuusi” seuraa, kertoo Telegraph.

Englannissa Phillipsin, 28, tilannetta tarkkailevat Crystal Palace, West Ham ja Newcastle.

Palacen manageri Roy Hodgson vahvisti tällä viikolla kiinnostuksensa Phillipsiä kohtaan, jos pelaaja on saatavilla lainadiilillä. Newcastlen ja Cityn neuvottelut ovat tiettävästi jäissä manchesterilaisten vaatimusten takia, mutta tilanne voi vielä muuttua tammikuun aikana.

Newcastlen osalta tilannetta hankaloittaa se, että seura saa sääntöjen mukaan lainata enää yhden pelaajan toisesta englantilaisesta seurasta. West Hamilla ja Palacella noita paikkoja on auki vielä kaksi. Newcastlen on siis päätettävä, haluaako se käyttää ainoan paikkansa Phillipsiin vai toisen pelipaikan pelaajaan.

Phillipsillä on vaihtoehtoja myös ulkomailla. Telegraphin mukaan Espanjan suurseurat Barcelona ja Atlético Madrid ovat kiinnostuneita ja italialaisjätti Juventus on yhä kisassa mukana.

Newcastle ja Juventus näyttivät pitkään olevan Phillipsin päävaihtoehdot tässä siirtoikkunassa. Ne ovat kuitenkin liikkuneet hitaasti neuvotteluissa, mikä on antanut muille seuroille mahdollisuuden tulla väliin.

Phillipsille tärkeintä on päästä pelaamaan säännöllisesti, jotta hän saisi kutsun Englannin EM-kisajoukkueeseen. Hänen tulevaisuudestaan odotetaan päätöstä ensi viikolla.

Matt Law

@Matt_Law_DT
Kalvin Phillips future set to be decided next week - with Manchester City fielding interest from at least six clubs including Barca, Atletico Madrid, Juve, Crystal Palace, West Ham and Newcastle United. Phillips requires guarantee over playing time.

telegraph.co.uk/football/2024/…
telegraph.co.uk

Barcelona and Atletico Madrid interested in Kalvin Phillips with future to be decided next week

English clubs are not out of the race – remaining in the Premier League would give midfielder better chance of keeping his England place

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!