Manchester Unitedin hyökkääjä Marcus Rashford ilmoitti perjantaina olevansa liian kipeä harjoittelemaan oltuaan edellisenä iltana yökerhossa, kertoo Athletic.

Unitedille kerrottiin, että Rashford, 26, oli keskiviikkona viettämässä iltaa Belfastissa, mutta hänet nähtiin myös seuraavana iltana yökerhossa Pohjois-Irlannin pääkaupungissa.

Rashford kävi torstai-iltana Thompsons Garage -yökerhossa ja palasi Manchesteriin yksityislennolla seuraavana aamuna. Manchester Unitedin pelaajilla oli torstaina vapaapäivä ja perjantaina harjoitukset, mutta Rashford ilmoitti olevansa liian kipeä treenaamaan.

Englannin maajoukkuepelaajan yökerhoreissusta levisi sosiaalisessa mediassa materiaalia, mutta United vastasi kyselyihin, että kuvat oli otettu keskiviikkona. Athletic on kuitenkin saanut useilta lähteiltä vahvistuksen, että Rashford oli Belfastissa juhlimassa sekä keskiviikkona että torstaina.

Manchester United pelaa sunnuntaina FA Cupissa Newport Countyn vieraana kilpailun neljännellä kierroksella.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Marcus Rashford went out in Belfast the night before reporting himself as too ill to attend Manchester United training on Friday.

#MUFC | #PL

More from @lauriewhitwell, @mjcritchley and @Dan_Sheldon_

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!