Casemiron kausi on ollut rikkonainen.

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja loukkaantui lokakuussa ja oli lopulta reilun kolmen kuukauden ajan sivussa joukkueen vahvuudesta.

Casemiro, 31, palasi viikonloppuna pelikentille pelattuaan noin 80 minuuttia Newport Countyn vieraana FA Cupissa.

CNN haastatteli Casemiroa, joka otti muun muassa kantaa Erik ten Hagin asemaan joukkueen päävalmentajana. Casemiron mielestä ten Hag on oikea valmentaja Manchester Unitedille.

– En ole se henkilö, joka päättää, kenen pitäisi olla tämän joukkueen päävalmentaja. Meillä on asiansa osaavia ihmisiä päättämässä siitä, mutta ten Hag osoitti viime kaudella kykenevänsä kehittämään Manchester Unitedia. Viime kaudella joukkue kehittyi paljon ja suunta oli ylöspäin. Tietenkin Manchester United tarvitsee aina enemmän ja seuran on aina voitettava, mutta osoitimme viime kaudella kykenevämme saavuttamaan suuria asioita. 

Sir Jim Ratcliffe hankki joulukuussa noin 25 prosenttia Manchester Unitedista omistukseensa. Ratcliffe otti vastuun seuran jalkapallopuolesta. Casemiro iloitsee Ratcliffen saapumisesta seuraan.

– Hän on jo esitellyt itsensä meille. On aina tärkeää olla sellaisten ihmisten ympärillä, jotka haluavat jatkaa kehittymistä. Ratcliffella on voittajan mentaliteetti, ja hän on menestynyt urheilun parissa. Ratcliffe kykenee kaiken kokemuksensa avulla nostamaan Manchester Unitedin takaisin kaikista korkeimmalle tasolle. Haluamme oppia, kehittyä ja nostaa seuran korkealle. 

– Tavoitteeni ja haasteeni oli alusta lähtien auttaa joukkuetovereitani ja Manchester Unitedia kehittymään ja tietenkin kaikki haluamme nostaa Manchester Unitedin jälleen maailman parhaaksi seuraksi.

LUE MYÖS