Valioliigan hallitseva mestari Manchester City palasi tositoimiin sarjan puolella muutaman viikon tauon jälkeen voitettuaan Burnleyn tyylipuhtaasti 3-1.

Tehokasta kautta pelaava Julián Álvarez pisti pelin pakettiin heti kättelyssä. Álvarez viimeisteli kaksi maalia Burnleyn verkkoon ensimmäisen 22 minuutin aikana.

Ensimmäinen täysosuma syntyi vartin pelin jälkeen. Argentiinalaishyökkääjä puski pallon maalin edustalta verkkoon. Toinen maali syntyi hetkeä myöhemmin. Kevin De Bruyne syötti ovelasti vapaapotkusta Álvarezin tekopaikkaan, eikä kärki erehtynyt. Rodri teki isäntien kolmannen maalin toisen jakson alussa. Rodri sai pallon itselleen boksin rajalla ja laukoi sen tarkasti alakulmaan.

Muutaman kuukauden sivussa ollut Erling Haaland palasi pelikentille toisella jaksolla. Ameen Al-Dakhil viimeisteli Burnleyn ainokaisen lisäajalla.

Toisaalla Tottenham isännöi Brentfordia Lontoon paikallisottelussa. Tottenham voitti ottelun 3-2. Brentford iski kuitenkin ottelun avausmaalin 15. minuutilla. Vieraat pääsivät pallonriiston myötä nopeaan vastahyökkäykseen. Neal Maupay laukoi maalin edustalta Brenfordin ensimmäisen maalin.

Brentford johti ottelua tauolla, mutta Tottenham käänsi pelin toisella jaksolla. Destiny Udogie toi Tottenhamin tasoihin heti toisen jakson alussa. Tottenham siirtyi johtoon vain minuuttia myöhemmin. Timo Werner syötti pallon takatolpalle juosseelle Brennan Johnsonille, jolla oli helppo työ siirtää peliväline maaliin. Loistovireinen Richarlison iski Tottenhamin kolmannen maalin viimeisteltyään irtopallon verkon perukoille.

Ivan Toney viimeisteli Brentfordin toisen maalin saatuaan pallon kuin varkain Tottenham-puolustukselta.