Liverpoolin toppari Virgil van Dijk sanoo, että hänen aiemmat kommenttinsa tulevaisuudestaan otettiin irti asiayhteydestä.

Van Dijkilta, 32, kysyttiin viikonvaihteessa, näkeekö hän itsensä Liverpoolissa vielä sen jälkeen, kun manageri Jürgen Klopp jättää seuran ensi kesänä.

– Se on iso kysymys. En tiedä, vastasi hollantilaistoppari ESPN:n mukaan.

– Seuralla on iso työ edessään, se on hyvin tiedossa. Managerin korvaaminen – ja ei vain managerin korvaaminen, henkilökuntaa lähtee – on niin monia asioita, jotka muuttuvat.

Van Dijkin kommentit aiheuttivat huolta Liverpoolin kannattajissa, mutta hän sanoo olevansa täysin sitoutunut seuraan.

– Jotta olisin sataprosenttisen selvä: olen täysin sitoutunut seuraan. Rakastan tätä seuraa ja kannattajia, kommentoi van Dijk Men In Blazers -podcastissa.

– Se (lausuntoni) on täysin irrotettu asiayhteydestään. Kyse ei ole minusta, vaan meistä. Mikään ei ole muuttunut. Viisi päivää sitten emme edes puhuneet sopimuksestani, joten se on hieman typerää. Keskityn täysillä siihen, että tästä kaudesta tulee todella erityinen.

– Se (Kloppin lähtö) oli tietenkin iso ilmoitus. Se on ollut suuri järkytys jokaiselle meistä, jotka olemme yhteydessä tähän seuraan.

– Mutta, kuten sanoin jo alussa, älkää sekoittako asioita. Olen täysin sitoutunut seuraan ja rakastan sitä. Rakastan jokaista päivää täällä. Olen joukkueen kapteeni.

Van Dijk siirtyi Anfieldille tammikuussa 2018 Southamptonista noin 85 miljoonalla eurolla. Hän on pelannut Liverpoolissa lähes 250 ottelua ja voittanut seuran kanssa käytännössä kaiken. Van Dijkin ja Liverpoolin sopimus päättyy ensi kauden jälkeen.

Men in Blazers

@MenInBlazers
"DON'T GET IT TWISTED, I'M FULLY COMMITTED TO THE CLUB." ❤️

With rumors about his future at Liverpool swirling, Virgil Van Dijk joins Rog to clear things up.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!