Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag myöntää, että häntä harmittaa, kun seura ei pystynyt hankkimaan uutta hyökkääjää talven siirtoikkunassa.

Anthony Martialin loukkaantumisen myötä Rasmus Højlund on Unitedin ainoa luontainen vaihtoehto ysipaikalle.

Siirtohuhuissa manchesterilaiset yhdistettiin tammikuussa muutamaankin nimeen, mutta ten Hag sanoi viime viikolla, että United ei pysty hankkimaan hyökkääjää taloudellisten rajoitusten takia.

Lopulta siirtoikkuna sulkeutui, eikä United tehnyt yhtään pelaajahankintaa. Sen sijaan se lähetti kuusi pelaajaa lainalle ja palautti Sergio Reguilónin lainalta takaisin Tottenhamiin. Osa lainalle lähteneistä saattaa jättää Unitedin lopullisesti ensi kesänä.

Ten Hag sanoo, että hänen on mahdollisesti löydettävä erilaisia ratkaisuja piikkiin loppukauden aikana.

– Mielestäni ei ole mikään salaisuus, että halusin hankkia hyökkääjän, koska Martialin loukkaantumisen takia meillä ei oikeastaan ole varamiehiä siellä, sanoi hollantilaisluotsi ESPN:n mukaan.

– Se ei ollut mahdollista, koska meidän on noudatettava taloussääntöjä. Meillä on Omari [Forson], meillä on Amad Diallo ja tietysti meillä on [Marcus] Rashford, joka voi pelata siellä. Muille paikoille on pelaajia, mutta meidän on oltava hieman kekseliäitä ysipaikan kanssa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🔴 Erik Ten Hag: "It’s not a secret I wanted a striker. With the injury to Martial, we don’t really have the back-up".

"But it wasn’t possible because we have to match the FFP rules and we had no space".

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!