Jamie Carragher kritisoi Virgil van Dijkin huonoja ratkaisuja Liverpoolin sunnuntain kärkikamppailussa Arsenalin vieraana. Liverpool hävisi Emiratesilla 1-3-lukemin.

Arsenal kavensi voitolla eron sarjaa johtavaan Liverpooliin kahteen pisteeseen.

Van Dijkin virhe nousi esille erityisesti Arsenalin voittomaalissa. Hollantilaistoppari juoksi pallontavoittelutilanteessa maalivahti Alisson Beckeriä päin ja Gabriel Martinelli pääsi sijoittamaan pallon tyhjään maaliin.

– Van Dijkin pitäisi vain puskea se pois, eikä antaa pallon pompata. Puhumme tässä koululaistason asioista. Nämä asiat opitaan alkuvaiheessa, Carragher arvosteli Sky Sportsilla.

– Martinelli ohjaa hänet lievästi maalivahtia päin, mikä työntää Alissonia hieman pois paikaltaan. Martinelli saa näin heidät törmäämään toisiinsa. Sellaista voi aina tapahtua, jos pallon antaa pompata.

– Van Dijk oli mukana jokaisessa kolmessa maalissa ja teki huonoja päätöksiä. Ensimmäisessä maalissa hän meni palloon, vaikka hänen olisi pitänyt pysyä paikallaan. Toisessa hän ei puskenut ja kolmannessa hänen olisi pitänyt iskeä kiinni.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Seuraavaksi sekoilee Liverpoolin alakerta ja Arsenal 2-1-johtoon! 👀

#valioliiga

LUE MYÖS!