Manchester Unitedin seuralegendat Gary Neville ja Roy Keane sanovat, että pelaamisessa näkyy yhä huolestuttavia merkkejä, vaikka joukkue onkin hyvässä putkessa.

Sunnuntaina United voitti Aston Villan vieraskentällä 2-1 Valioliigassa. Kyseessä oli manchesterilaisten neljäs peräkkäinen voitto ja kuudes ottelu putkeen ilman tappiota.

Manchester United on kuusi pistettä perässä neljäntenä majailevaa Tottenhamia, kun kautta on jäljellä 14 kierrosta. Neville uskoo, että Unitedilla on yhä mahdollisuus päästä Mestarien liigaan ensi kaudeksi, mutta sitä varten pelaajien on pysyttävä kunnossa ja puolustamisen kehityttävä.

– He antavat niin paljon maalipaikkoja vastustajalle, heillä ei oikein ole mitään malleja, he eivät hallitse peliä tai pidä palloa paremmin kuin muut joukkueet. Mutta heillä on pelaajia, jotka voivat voittaa pelejä, kommentoi Neville Sky Sportsilla.

– United on outo ryhmä, olen sanonut sitä jo muutaman vuoden ajan. Heidän pelinsä voi jakaa eri hetkiin otteluiden aikana.

Myös Keane uskoo, että Tottenham ja Aston Villa ovat huolissaan Unitedin vireestä, mutta hänestä manchesterilaiset ovat pelastuneet viime viikkoina hyökkääjiensä hyvän vireen ansiosta.

– United päästää yhä vastustajan usein maalipaikoille, ongelmat ovat yhä olemassa. He pääsivät tänään pälkähästä [Villaa vastaan], koska hyökkäävät pelaajat tekevät maaleja.

– Mutta annettujen maalipaikkojen määrässä ei ole mitään yllättävää, he tekevät sitä viikosta toiseen. Heillä on käynyt tuuri kolmen tai neljän viime viikon ajan. Hyökkäyspään pelaajat ovat pelastaneet heidät pulasta.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
"This is a dangerous game to play when you're sat looking beyond the next game" 🗣️

Roy Keane and Gary Neville go head-to-head on Manchester United's next 6 fixtures ⚽

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!