Manchester City voitti tiistaina FC Kööpenhaminan vieraissa 3-1 Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

Cityn manageri Pep Guardiola kuvaili ottelua ”täydelliseksi”.

– Se oli todella, todella hyvä [peli]. Tänään meni täydellisesti. Pelaajat olivat kärsivällisiä oikeilla hetkillä, ja olen todella ylpeä joukkueesta, kommentoi Guardiola Sky Sportsin mukaan.

– Oli tärkeää, ettemme häviä otteluparia täällä. Pelasimme todella hyvin ensimmäisestä minuutista lähtien. Päästimme maalin, mutta joskus niin sattuu.

Manchesterilaisten iltaa synkensivät keskikenttäpelaajien Jack Grealishin ja Bernardo Silvan loukkaantumiset.

Grealish pelasi pitkästä aikaa avauskokoonpanossa, mutta jätti pelin kesken jo 21 minuutin jälkeen, kun taas Silva sai toisella jaksolla iskun nilkkaansa.

– Bernardolla on iso kolhu nilkassaan. En puhunut lääkärin kanssa, mutta Jack näyttää loukanneen nivusensa.

– Se on sääli, koska viime päivinä hänen mielialansa harjoituksissa oli paljon parempi. Hän pelasi todella hyvin, todella hyvin. Hän auttoi meitä pelaamaan oikeassa tahdissa.

– Et voi pelata liian hitaasti, muttet voi myöskään pelata liian nopeasti näin organisoituja joukkueita vastaan. On löydettävä oikea tempo, ja hän auttoi meitä siinä paljon.

Guardiolalla oli päivitys myös puolustaja Joško Gvardiolista, joka ei ollut tiistaina kokoonpanossa.

– Joško on kaksi viikkoa tai kolme viikkoa sivussa. Hänellä on ongelma nilkassaan.

– Me tarvitsemme tällä aikataululla pelikuntoisia pelaajia, ja valitettavasti joka pelissä ja harjoituksissa menetämme pelaajia, eikä se ole hyvä asia.

Manchester City isännöi FC Kööpenhaminaa toisessa osaottelussa keskiviikkona 6. maaliskuuta.

OptaJoe

@OptaJoe
7 - Manchester City are the first team in UEFA Champions League history to score 3+ goals in seven consecutive matches. Holders.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!