Newcastle aikoo pitää kynsin ja hampain kiinni urheilutoimenjohtajastaan Dan Ashworthista, joka on herättänyt Manchester Unitedin kiinnostuksen, kertovat Telegraph ja Athletic.

Ashworth, 52, on tullut tunnetuksi ensiluokkaisena lahjakkuuksien etsijänä. Hänellä olisi Manchester Unitedissa keskeinen rooli pelaajarekrytoinnissa, joka on ollut yksi seuran viime vuosien isoista heikkouksista.

Arvostettu urheilujohtaja on kiinnostunut siirrosta Old Traffordille, ja hän on ilmoittanut Newcastlelle, että Manchester United on lähestynyt häntä. Seurojen välillä virallisia neuvotteluja ei ole vielä avattu.

Newcastle haluaa yli kymmenen miljoonan punnan (noin 11,7 miljoonaa euroa) korvauksen Ashworthin potentiaalisesta siirrosta.

Seurat ovat kirjoitushetkellä peräkkäin sarjataulukossa, eikä Newcastlella ole tarvetta myötäillä kilpailijansa toiveita neuvottelupöydässä.

Ashworthin sopimuksessa on lauseke, jonka mukaan hän saa 12 kuukauden ajan palkkaa Newcastlelta irtisanoutumisensa jälkeen. Tuona aikana hän ei saa tehdä töitä kilpaileville yrityksille tai aloittaa uutta työtä.

Siksi Manchester Unitedin on maksettava iso korvaus Newcastlelle, jos se haluaa Ashworthin palvelukseensa jo ensi kesäksi. Muuten United joutuu odottamaan vuoden – eli kaksi siirtoikkunaa – että Ashworth pääsee työskentelemään seurassa.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!